divendres, 26 de juny de 2009

Xerrada de Tino Soriano

Avui hem anat a la Biblioteca de Can Fabra a la xerrada del fotògraf Tino Soriano. M'ha agradat molt trobar-me una persona tan senzilla i tan propera. Els seus treballs són molt bons i ens n'ha fet un resum amb molt de sentiment i poques explicacions tecnològiques, jo diria que les justes.
La meva conclusió és clara: no cal ser un expert ni tenir un equip per caure de cul per fer una bona foto; compta molt més esperar el moment oportú o l'originalitat.

Seguirem practicant !!!

Siiii, sóc capaç d'escriure dos post !!!

Ho veieu com sí que sóc capaç de prendre-m'ho una mica seriosament? Je,je,je...
Ahir vaig veure per la Via Laietana un tio muntat en un Segway però per anar sentat. Portava un bastó darrera, tipus House, o sigui que devia tenir algun problema de mobilitat. El problema és que no sé què tal és l'estabilitat d'un aparell així o si es necessita molta pràctica. M'agradaria provar-lo encara que també he de reconèixer que passaria una mica de por (bé, una mica no, bastanta).

http://www.youtube.com/watch?v=HffVqGmiBaw&feature=related


Darrerament estan sortint molts tipus d'artilugis com els de l'empresa Strickers (els podeu veure a http://www.rodem.es) o Batec (http://www.atbach.com/batec.htm). El que no entenc és per què són tan cars. No és normal que un scooter tipus iaio que va de passeig costi 800 euros i una tercera roda d'aquest estil en costi 3000.
S'hauria de buscar la manera d'abaratir el producte perque fos més gent la que se'n pugués beneficiar.